Dynamic White 240ml
Dynamic White 240ml
Reviews | Add review

Er is een reden dat de Dynamic White Ink een favoriet is voor veel kunstenaars over de hele wereld, en dat is natuurlijk te danken aan de zuivere witte kleur, makkelijke verwerkbaarheid en de cons...

€ 23,95
Price per stuk excl. B.T.W.

Stock :

Quantity: 
Order

Er is een reden dat de Dynamic White Ink een favoriet is voor veel kunstenaars over de hele wereld, en dat is natuurlijk te danken aan de zuivere witte kleur, makkelijke verwerkbaarheid en de constante kwaliteit.

Deze inkt mag uitsluitend en alleen gebruikt worden voor het creëren van kunst en niet als tattoo inkt. Deze inkt voldoet niet aan de normen van de RIVM / LCHV die aan tattoeagekleurstoffen worden gesteld en mag daarom hiervoor ook uitdrukkelijk niet gebruikt worden. TATTWORKS is niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik en-of misbruik van deze inkt en kan daarom ook niet aansprakelijk worden gesteld. De klant draagt hier voor dan ook alle verantwoordelijkheid.
 
- Inhoud 240ml / 8oz
- Kleur Wit


Door verschillen in beeldschermen en instellingen kunnen de kleuren enigszins afwijken van de werkelijke kleur.

Add review

No reviews found.

More reviews
This website uses cookies to measure the number of visitors and make shopping easy for you, we do not store personal data.
© 2019 Tattworks, All Rights Reserved